Крај мобилности

Завршена је мобилност Еразмус+ пројекта “ Бонтон неге (од)растимо заједно“*У суботу, 4. маја у поноћ слетели смо на београдски аеродром. После две недеље у којима су наши сјајни ученици вредно радили на преподневној практичној настави, а по подне и слободним данима уживали у градским панорамама, завршили смо мобилност доделом сертификата за сваког учесника пројекта и трајно понели незаборавне тренутке и слике са свих места које смо посетили. Најбоље смо упознали Лајпциг у коме смо боравили и фотографије ће то потврдити.Фотографије преносе и наш доживљај са изложбе из Градског музеја у који свакодневно долазе ученици и на тај начин реализују наставу. Поставка је подељена на два дела, хронолошки прати  историју града од настанка до краја XX в. Одушевила нас је интерактивна модерна поставка која привлачи пажњу и служи трајном функционалном знању. Верујемо да је цео наш пројекат то оправдао и као најважнији резултат донео функционално знање јер је примењена таква метода учења.

Лајпциг, место на коме расту липе
У воз је дозвољено ући бициклом, место за паркирање, колицима за бебе и инвалидским колицима се лако улази преко рампе у сва превозна средства као и са кућним љубимцима.
Градска кућа, музеј, а испред је централни трг на коме се од времена Доситеја до данас организују продајни сајмови, пијачни дани.
Музеј