Успеси наших ученика на такмичењу

Ученица Ђерфи Ана освојила је 3. место на окружном такмичењу из Енглеског језика. Ментор ученице је професорка Коленовић Маја. Похвала за ученицу Вучић Јовану која је учествовала на истом такмичењу, али без пласмана. Ментор Џамтоска Наташа.

На школском такмичењу из знања латинског језика учествовале су Теодора Цветковски I2, Немет Милица и Апостоловић Нађа I3. Победница је Цветковски Теодора са освојених 82 бода и тиме се директно пласирала на републичко такмичење.

Завршена су Општинскаи Окружна такмичења из Књижевне олимпијаде и такмичењаиз српског језика и језичке културе. Из наше школе учествовало је осам ученика и најуспешнија је била Хелена Малић, на оба такмичења, ученица III1 која је освојила друга места на Књижевној олимпијади и право на учешће на републичком нивоу. Учествовала је и Теодора Божић из истог одељења. На такмичењу из српској језика и језичке културе учествовале су ученице и освојиле су следећи пласман: Хелена Малић друго место на општинском нивоу, Бојана Опарница III2 друго место на општинском нивоу и учешће на окружном. Теодора Цветковски I2 другоместо на општинском нивоу и учешће на окружном. Нина Рајачић I3 треће место на општинском нивоу и учешће на окружном. Ања Јовановић I3 учешће на општинском нивоу. Ментор Наташа Арамбашић.

У Зрењанину 28. и 29. априла 2023. године одржано је Републичко такмичење из здравствене неге. Учествовало је 24. медицинске школе са територије Србије. Наша екипа коју су чинили Марјановић Софија, Миленковић Сара, Малић Хелена и Стевановић Лука освојили су 6. екипно место. У појединачном пласману Софија је заузела пето, а Сара седмо место. Ментор екипе је Тројановић Милица, судија на овом такмичењу била је Пећанац Хајналка. Честитамо екипи на сјајном пласману, и на начину на који су представили нашу школу.

У Београду 12. и 13. маја одржано је Републичко такмичење из математике. Нашу школу су представљали ученици Петровић Алекса, Радивојев Андрија, Ковачев Нина, Тончев Вишња, Николић Андријана, Попадић Јелена и Станковић Јован. Ментор екипе је Стојаковић Биљана.