Спортски успеси ученика у 2022/2023 школској години

СТРЕЉАШТВО

Сара Нешковић је освојила 3. место на општинском такмичењу. Женска екипа наше школе коју су чиниле Сара Нешковић, Тодоровић Зорана и Мајда Чачија освојиле су 3. место. Похвале за мушку екипу Стевана, Вељка и Марка који су такође освојили екипно 3. место.

На општинском такмичењу у пливању Дарио Балан је освојио прво место( прсно), Михајло Ницифоровић освојио је дуго место( прсно ), Михајло Манасијевић освојио је друго место( делфин ). Честитамо!

На општинском такмичењу у баскету Лена Добрић, Сара Нешковић, Андријана Ивковић и Милица Стојановић освојиле су прво место. Честитамо!

На општинском такмичењу у футсалу освојено треће место. Екипу чине Бабић јелена, Бабић Милица, Дракшан Александра, Мрављов Теодора, Богдановски Милица, Нитрај Милица, Матић Ања, Лозајић Јана. Честитамо!
Ученик Михајло Анђеловић IV4 на школском првенству Војводине освојио је прво место.
На Општинском такмичењу у атлетици одржано 9.5.2023. године наши ученици су остварили запажени успех. Михајло Ницифоровић освојио је друго место у скоку у вис, Алексић Лука прво место у скоку у даљ, Јовић Жарко друго место у бацању кугле, Марко Стефановић Илић, Грујић Иван, Ковачевић Немања и Кристијан Илић трчали су штафету. Дуња Олушки, Кокошков Елена и Милица Богдановић друго место у трчању на 100, 400 и 800м. Исидора Павловић треће место скок у даљ, Мартина Гојко треће место у бацању кугле. Јана Ложајић, Миња Михаљчић, Елена Кокошков и Дејана Пивашевић трчале су штафету.

Републичко такмичење у оријентирингу одржано је 11.5.2023. нашу екипу чине Доротеа Вајентштајн, Ана Величковић, Тамара Коцић, Елена Кокошков, Несторовић Вукадин.