Спортски успеси талентованих ученика

На почетку нове школске 2021/2022године ученици наше школе били су веома вредни и мотивисани, те су постигли значајне спортске резултете на такмичењима која су уследила.

На општинском такмичењу у стоном тенису Јелена Стефановић I1 освојила је прво место појединачно, док је са својом другарицом Дуњом Олушки I1 екипно, такође била подједнако успешна, и освојиле су екипно прво место. Емануел Димитрије II2 и Борис Петковски II1 освојили су екипно треће место.

Јелена и Дуња су се пласирале на окружно такмичење у стоном тенису и освојиле су друго место и екипно и појединачно. Честитамо на постигнутом успеху ученицама и њихом ментору Књегињић Јелени.

На општинском такмичењу у кошарци тим у саставу Лена Добричић, Анђела Петковски, Марија Kлисура, Светлана Kлисура, Нађа Сокић, Теа Kоцић и Николина Радаковић освојиле су друго место 29.10.2021.

Каратисти III4 одељења Анђелковић Михајло и Матић Милица освојили су две златне и једну сребрну медљу.

На општинском такмичењу ученица Ана Токић освојила је бронзану медаљу у стрељаштву 6.10.2021.

На општинском такмичењу у баскету 3 на 3 ученице Лена Добрић, Неда Димитријевић, Андријана Ивковић и Теа Коцић освојиле су прво место.

На окружно такмичењу у пливању Игња Љиљана освојила је прво место и тиме се пласирала на републичко такмичење, Мијатовић Алекса освојио је треће место у дисциплини прсно, док је Михајло Нићифоровић такође освојио треће место у дисциплини делфин.

Дана 28.3.2022. године ученик Миљан Урошевић освојио је треће место на школском првенству Србије. Честитамо Миљану и професорки Сунчици Васић Радојевић на постигнутом успеху.

На општинском такмичењу у атлетици одржаном 12.4.2022. наша школа је остварила запажене резултате.

Олушки Дуња освојила је прво место на 100м, Миња Михајљић друго место на 400м, Бабин Јелена треће место на 800м, Павловић Исидора прво место у скоку у даљ, Мартина Гојко друго место у бацању кугле. Поменуте ученице Дуња, Мартина, Исидора и Миња екипно су освојиле прво место у дисциплини 4 пута 100м.Ученик Марко Стефановић Илић четврто место на 100м, Грујић Иван прво место на 100м, Шарац Филип друго место на 1000м, Грујић Милан треће место скок у вис, Радмановић Ђурица четврто место скок у даљ, Јокић Жарко другоместо у бацању кугле.Екипно прво место у дисциплини 4 пута 100м освојили су ученици Жарко, Ђурица, Марко и Иван.

Анђеловић Михајло 10.4.2022. освојио је друго место на Војвођанском првенству у џудоу.
СОШОВ-е игре у Зрењанину освојено друго место у баскету, екипу чине Лена Добрић, Сара Нешковић, Ивковић Андријана и Неда.
Игња Љиљана освојено III место у пливању.
Урошевић Миљан освојено I место у каратеу.
Емануел Димитрије освојено I место у каратеу.
Михајло Анђеловић освојено II место у џудоу.