Испраћај у пензију

Септембра месеца 2019. године након дугогодишњег рада, отишла је у заслужену пензију, наша драга колегиница, велики пријатељ а пре свега добар професор, којег многе генерације медицинске школе памте, наша професорка хемије, Мирјана Станојевић.

Директорка Светлана Калапиш, уз пригодан поклон, се испред колектива школе, захвалила нашој драгој Мири на несебичном труду и залагању у својој професији током свих ових година. Професорка Мира се уз емотивни говор опростила од колега, после чега је уследило дивно дружење уз предивну закуску коју нам је Мира приредила.

У живот једне школе, уткани су и животи оних који су се бавили и баве се једном дивном професијом у којој се спорије стари, јер радити са децом, значи увек бити на извору младости и кристалне енергије. Због свих нас у њој и ње у нама, због свих оних који су је некада градили и свих нас који је данас градимо, због оних који ће наставити тамо где смо ми стали, желимо да упутимо бескрајну захвалност цењеној професорки Мири Станојевић и осталим нашим пензионерима, који су цео радни век уткали у нашу школу.