Сајам образовања 2018

У четвртак 8.марта 2018. године ученици наше школе(од првог до четвртог разреда) су,у пратњи професора Мирјане Бонџић, Снежане Михајловић, Драгославе Ожеговић, Бојане Ратков и Марине Дамјановић, посетили Сајам образовања у Новом Саду. 

Untitled collage

Поред обиласка штандова и прикупљања информација о дањем школовању, ученици наше школе су учествовали на Конференцији. Конференцију је организовао Покрајински секретеријат за образовање, прописе, управу, и националне мањине-националне заједнице. Тема првог дана трајања Конференције је била „Јавно здравље и ваннаставне активности“. Предавањима Др Снежане Укопине и Др Драгане Балаћ и дискусији су присуствовали ученици Јелена Вајин, Божидар Витас, Стефан Поповић у пратњи професора Мирјане Бонџић и Снежане Михајловић. Присуство наших ученика на Конференцији је било изузетно запажено, јер су узели активног учешћа у дискусији. 

Untitled collage2

Ово је друга година како наши ученици посећују Сајам образовања у Новом Саду. Надамо се да ће ово постати традиција и да ће свака посета олакшати нашим ученицима избор  даље професионалне оријентације и наставак школовања.